Bach Remedies - Subtiele verschillen

Jef StrubbeDit boek steunt op onze 35 jaar professionele ervaring met de Bach remedies en wil als
naslagwerk antwoord geven op vragen als:

- wat is het verschil tussen de sfeergevoeligheid van Agrimonie en van Ratelpopulier?
- wat moet ik vernemen om te weten of iemand die jaloers is Hulst of Cichorei nodig heeft?
- hoe kom ik te weten dat iemand die regelmatig aan de grenzen van zijn draagkracht voorbij
gaat geholpen kan worden met Eik of met Veldiep?
- wat is het verschil tussen de ergernis van Reuzenbalsemien en van Beuk?
- hoe kan ik de paniek van Zonneroosje onderscheiden van die van Ratelpopulier?

In Deel 1 wordt elke remedie vergeleken met de 37 andere en telkens worden de punten van gelijkenis benoemd, die bijgevolg ook de punten zijn waarin vergissing bij de selectie van de remedies mogelijk is. In die gemeenschappelijke aspecten wordt telkens het subtiele verschil beschreven. De kennis hiervan is een grote hulp bij de selectie van de remedies voor jezelf maar tegelijk ook om de juiste verhelderende vragen te kunnen stellen aan hen die om hulp vragen.

In Deel 2 wordt het verschil tussen remedies toegelicht in functie van 27 thema’s, zoals: perfectionisme, zich met anderen bemoeien, boosheid, concentratieproblemen, gebrek aan vertrouwen, gevoeligheid, moeilijk kunnen loslaten, negatief zelfbeeld, slaapproblemen, aan jouw draagkracht voorbijgaan, te weinig opkomen voor jezelf. Je vindt er per thema een opsomming van de belangrijkste remedies die je kan in overweging nemen als je in de praktijk met dit thema te maken krijgt. Deze horizontale doorlichting per thema biedt stevige handvaten om voor jezelf of tijdens een consult de aanwezige gemoedstoestanden tot op een dieper niveau te kunnen herkennen en bijgevolg nog accurater tot de juiste remedie-keuze te kunnen komen.

Het is een naslagwerk dat je kan gebruiken:
- wanneer je bepaalde gemoedstoestanden wat dieper wil doorgronden,
- als je precies wil weten wat je moet ‘horen’ om zekerheid te hebben omtrent de
 remediekeuze,
- of als je twijfelt bij de keuze tussen twee remedies.

Het boek telt 320 blz. en de kostprijs bedraagt 38 € (1 € per remedie). Het kan in De Walnoot opgehaald worden. Het kan jou mits de betaling van de verzendkosten ook thuis geleverd worden. Omwille van de dikte en het gewicht van het boek, moet het als pakje verstuurd worden en bedragen de verzendkosten 9,5 €.

Bestelling

book photoIk zou graag hebben dat het boek me wordt opgestuurd.Ik kom graag het boek in De Walnoot ophalen en wil verwittigd worden wanneer dat mogelijk is.